Λίγα λόγια για εμάς

 

Ιστορικό

🍩

Με τεχνογνωσία τεσσάρων ετών στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ που αποτελεί και την πηγή των donuts καταφέραμε να κάνουμε τα προϊόντα μας γνωστά αρχικά στον τόπο μας το 1983 με την ονομασία RHODES DONUTS .

Η χρονιά αυτή αποτέλεσε ορόσημο για εμάς αφού μεταφέραμε στην αγορά της Ρόδου γνήσια αμερικάνικα donuts σε πολλές γεύσεις. Κατά το διάστημα εκείνο, η εταιρία μας δραστηριοποιούνταν στο τμήμα της χονδρικής με ένα ευρύ πελατολόγιο όπως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ζαχαροπλαστεία και πολλά καταστήματα.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως υπήρξαμε επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής donuts στην Olympic Catering, η οποία τροφοδοτούσε τον αερολιμένα της Ρόδου, με τα donuts μας πλέον να συμπεριλαμβάνονται στο μενού αεροπορικών εταιριών με διεθνείς προορισμούς!

🍩

ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Cream Donuts Chocolate & Petit-beurre donuts
Cream Donuts chocolate souffle Cream Donuts
Cream Donuts Sugar Donuts Cream Donuts
Cream Donuts Chocolate Donuts
Cream Donuts muffin topped with chocolate and sprinkles
Cream Donuts glazed cinnamon donuts

Ποιοι είμαστε

🍩

Το 2010 και έπειτα από 17 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η εταιρία μας μετονομάζεται σε CREAM DONUTS δημιουργώντας νέα φιλοσοφία και στόχους!

Με κεντρικό κατάστημα στην Λεωφόρο Ελευθερίας Κρεμαστής και δυο υποκαταστήματα Franchise στην Ανάληψη και την οδό Τσαλδάρη, πρωτοπορεί και πάλι δημιουργώντας μία νέα σειρά περίφημων donuts. Παράγονται τα νέα mini donuts σε πολλές γεύσεις γεγονός που ενέπνευσε πολλούς ώστε η αποκλειστικότητα των CREAM DONUTS να ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη!

Κάπως έτσι συνεχίζουμε ακούραστα έως και σήμερα προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα απέναντι.. στα βιομηχανικά donuts. Σε εμάς, όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα και παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριό μας από ειδικούς, με μεράκι και μόνο με αυστηρά επιλεγμένα και υψηλής ποιότητας υλικά!

🍩

ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Χειροποίητα με μεράκι

🍩🍩

Φρέσκα υλικά, φρέσκιες συνταγές...

Τα πιο αφράτα και λαχταριστά donuts φέρνουν καθημερινά τα μεγαλύτερα χαμόγελα στους αγαπημένους μας πελάτες!

 


μια μικρή γεύση...